Project Enchede

Begin 2022 start de bouw van circa 90 zorgappartementen verdeeld over 10 bouwlagen op een A-1 locatie in de grootste stad van Overijssel.
Beeldmateriaal volgt tweede helft 2021.

Project Hengelo

Medio 2021 start de uitvoering van de transformatie van een thans leegstaand kantoor van vijf verdiepingen (zijnde de eerste en tweede verdieping boven een commerciële footprint alsmede een toren van 3 verdiepingen) in Hengelo. Het gebouw wordt gestript tot op de hoofdconstructie.

Het gebouw heeft een vloeroppervlak van circa 6.500 m² en  zal worden omgebouwd naar 34 zéér ruime appartementen, allen met een grote inpandige buitenruimte. De appartementen op de derde verdieping krijgen allen een grote daktuin en de vierde en vijfde verdieping krijgen ruime externe balkons.

Bijzonder is verder dat het dak van de tweede verdieping een hoogwaardig groen dak van meer dan 2.000 m² wordt met een zeer gevarieerde begroeiing. Aan de binnenzijde van het object is op de eerste verdieping een open ruimte van circa 250 m² die gebruikt gaat worden voor de aanleg van een prachtige binnentuin.