Project Enchede

Eind 2020 start de bouw van circa 90 zorgappartementen verdeeld over 10 bouwlagen op een A-1 locatie in de grootste stad van Overijssel.
Beeldmateriaal volgt begin 2020.

Project Hengelo

Medio 2020 start de uitvoering van de transformatie van een thans leegstaand kantoor van vijf verdiepingen (zijnde de eerste en tweede verdieping boven een commerciële footprint alsmede een toren van 3 verdiepingen) in Hengelo. Het gebouw wordt gestript tot op de hoofdconstructie.

Het gebouw heeft een vloeroppervlak van circa 6.500 m² en  zal worden omgebouwd naar 34 zéér ruime appartementen, allen met een grote inpandige buitenruimte. De appartementen op de derde verdieping krijgen allen een grote daktuin en de vierde en vijfde verdieping krijgen ruime externe balkons.

Bijzonder is verder dat het dak van de tweede verdieping een hoogwaardig groen dak van meer dan 2.000 m² wordt met een zeer gevarieerde begroeiing. Aan de binnenzijde van het object is op de eerste verdieping een open ruimte van circa 250 m² die gebruikt gaat worden voor de aanleg van een prachtige binnentuin.

Project Stramproy

Voor één van onze relaties ben ik bezig met de realisatie van 25 recreatiewoningen te Stramproy, gemeente Weert. Het betreft hier schitterende bungalows, gebouwd en afgewerkt met materialen die hoogwaardiger zijn dan de gemiddelde huidige vrije sector woning.

De woningen zijn ontwikkelt met als achtergrond aanbod te creëren wat er in de regio nog niet is zodat ze naar de toekomst toe duurzaam rendabel zijn. Ze worden gesloten aan de noordzijde en zeer open aan de zuidzijde, waar ook het terras gelegen is.

Daarnaast geschikt voor zowel 4, 6 als 8 personen waardoor gespecialiseerde makelaars deze woningen graag willen verkopen en gerenommeerde touroperators deze woningen graag in de verhuur willen nemen.